Luchtfoto kl
Heerlijk hè? Die ruimte rondom je tafel als je nu binnen een hapje of drankje doet, of buiten op het terras. In de loop der jaren werd het steeds drukker, steeds meer, meer, meer. Nu hebben gemerkt dat het eigenlijk wel fijn was, wat meer rust & ruimte.

Dus houden we het lekker zo: Buiten blijft het terras zo ruim als het vanwege Corona moest worden en binnen gaan we ook nooit meer terug naar de stampvolle zaak met 84 plaatsen, waar we er ooit met 66 begonnen. Zo hebben we meer tijd voor jou en heb jij alle ruimte. Om onszelf ook wat meer rust te geven blijven we bovendien het hele jaar op maandag én dinsdag gesloten. Zo staan we 5 dagen per week fris en fruitig voor je klaar. 

Wil je zeker zijn van een plaatsje? Bel 0135353537, whatsapp of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.even om te reserveren. Op drukke momenten staan we allemaal op de vloer te knallen en komen we er niet altijd aan toe om berichten te lezen. Dus bellen is beter als je nog in de spits wil reserveren.

We nemen reserveringen aan tot maximaal 8 personen per gezelschap incl. kinderen.

Is er geen plaats meer op de gewenste tijd? Haal je diner gewoon, lekker even op!

Ook nu we weer open zijn, kun je je bestelling eenvoudig online plaatsen en afrekenen om er thuis of op je vakantieadres gezellig samen van te kunnen genieten. 

Lees hier alles over online bestellen

 

sbb beeldmerk fc FietsersWelkom logo 100 dpi vrijstaand BeekBezorgt Het is hier echt schildje met we