Nicolle Damian

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die wil werken in onze snel groeiende, bloeiende zaak. Ben jij bereid om onze werkwijze over te nemen en zo mee te bouwen aan ons mooie bedrijf?

Kok eenvoudige gerechten/BBL niv 2 kok gevraagd +/-  20 u p.w.

Je komt te werken in een topzaak met een jong team en een leuke informele, ontspannen sfeer, zowel onderling als naar de gasten toe. Maar we laten de gasten wel zien dat we weten hoe het hoort in de horeca met oog èn tijd voor ouderwetse gastvrijheid! Aantal dagen en uren in overleg. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met vaste werkdagen, zodat je ook nog gewoon andere dingen kunt plannen.

Heb jij al enige ervaring in de horecakeuken, maar wil je nog wel wat leren en verder doorgroeien? Wij zoeken een kok die t.z.t. de keuken zelfstandig kan draaien. We werken met een eenvoudige kaart, maar kwaliteit staat absoluut op nummer 1. De uitdaging zit hem bij ons in werken in hoog tempo in een kleine, maar strak georganiseerde keuken.

Stuur een mail met C.V. en foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Arnoud Derks of bel voor meer informatie met 013 5 35 35 37 en wie weet kun jij binnenkort ons jonge, superenthousiaste team versterken!

We zijn regelmatig op zoek naar mensen voor de bediening en spoelkeuken/dessertmakers. Dus zie je geen passende vacature? Stuur gewoon even een berichtje; Niet geschoten is altijd mis!

sbb beeldmerk fc FietsersWelkom logo 100 dpi vrijstaand BeekBezorgt Het is hier echt schildje met we