Compilatie afhaal 1200x932px

Bestellen voor afhalen is mogelijk via Bistroo. We hebben een speciale afhaalmenukaart samengesteld met onze best lopende gerechten, zodat je ook thuis gewoon, lekker Bourgondisch kan genieten zonder in de keuken te hoeven staan.

 Compilatie afhaal

Ook Steppegras® kun je nu lekker thuis eten! Klik hier voor meer informatie over Steppegras thuis.

 Via deze link kun je online bestellen en betalen. Kies van woensdag t/m zondag tussen 16.00u en 19.30u een afhaaltijd wanneer het jou het beste uitkomt. 
Maar let op: Bij drukte in het restaurant kunnen we in de webshop bepaalde tijdstippen of de hele dag sluiten, om een goede service voor de aanwezige gasten te kunnen garanderen. Als de online shop gesloten is, nemen we op dat moment ook geen telefonische bestellingen aan.

Bij afhaalbestellingen accepteren we geen externe cadeaukaarten. Daarop wordt immers tot wel 25% commissie ingehouden en de afhaalprijzen liggen 20% lager dan onze reguliere prijzen. Wel kun je betalen met de online- en papieren vouchers of kaarten met ons eigen logo. Bestellingen via Bistroo kun je alleen met iDeal betalen. Dus heb je een cadeaubon, bel dan even met 0135353537 om te bestellen.

Bestelbutton